Jenoptik VarioCAM hr research 780

A termográfia elmélete

Alkalmazási területek

Termográfiai eszközök

Szolgáltatások

Szakmai előadások

Hőkép-galéria

Szakmai publikációk

Aktuális időpontokCopyright: Rahne Eric 2007-2020
webmaster: erJogi nyilatkozat

A weboldal tartalmát szerzői jogok védik, ezért az írások, ábrák, valamint hő- és fényképek másolása, tárolása és publikációja csak a szerző előzetes írásos engedélyével megengedett.

Jogi nyilatkozat

A weboldal tartalmát szerzői jogok védik, ezért az információs és szakmai anyagok publikációja csak a szerző előzetes írásos engedélyének megléte esetén, valamint a forrás és a szerző nevének feltüntetése mellett megengedett. Az anyagok nyomtatott vagy elektronikus újrapublikálása kifejezetten erre vonatkozó egyedi (eseti!) engedély nélkül semmiképpen nem engedhető meg!

A weboldalon és a linkkel elérhető weboldalakon, valamint a csatolt dokumentumokban szereplő védjegyek, márkanevek és termékelnevezések a mindenkori tulajdonosok tulajdonát képezik, akkor is, ha az külön nem került feltüntetésre.A honlap elméleti oldalain a szerző saját fényképein és grafikonjain túl felhasználásra kerültek - külön megjelölés nélkül - az Infratec GmbH (Drézda) cég ábrai és fényképei is.

A közölt információk helyességéért és teljességéért, valamint a weboldal használata során esetlegesen elszenvedett közvetlen és közvetett károkért felelősséget nem vállalok.

A weboldal üzemeltetője és készítője továbbá semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon elhelyezett linkek révén elérhető weboldalak tartalmáért vagy azok megtekintése során esetlegesen elszenvedett közvetlen és közvetett károkért.

Az adatkezelési tájékoztatót a következő link révén tekintheti meg: Adatkezelési tájékoztató

Copyright (c) Rahne Eric